Lagerhotell utan begränsningar

Våra tjänster


Med ett brett utbud och personlig service blir vi snabbt en naturlig del i ditt företag.

LAGERHOTELL

När du väljer att placera ditt lager hos oss skräddarsyr vi den bästa lösningen efter behov och du betalar bara för den yta du använder. Vi har ett brett utbud av olika lagerlokaler. Till exempel kylda utrymmen, livsmedelgodkända ytor, pallställage, uppställningsytor, magasinering, tillgång till travers med mera.

3PL

Sky Hi erbjuder anpassade tredjepartslösningar. Med andra ord övertar vi ansvaret för vissa eller samtliga logistikfunktioner. Till exempel plock, packning, och transport. Möjlighet att ansluta dig till vårt lagerhanteringssystem Ongoing Warehouse Management Systems finns, där kan du se ditt lagersaldo i realtid, göra beställningar och mer.

TRANSPORT & SPEDITION

Hos oss får du ta del av våra prispressade transportavtal. Vi erbjuder transportlösningar inrikes och utrikes, med våra egna bilar och via avtal med samarbetspartners som till exempel DHL, UPS, TNT med flera.

LASTNING & LOSSNING

Vi lastar och lossar i stort sett allt! Sändningar och containrar som inkommer via väg, sjö, flyg eller järnväg. Via vår logistikpartner kan vi hjälpa till med import, export och det mesta inom frakt, logistik och lager.

CROSSDOCKNING

Bra lokaler skapar rätt förutsättningar för smidig och säker hantering. Vi utför enkel omlastning och ev. omsortering utan mellanlagring. T.ex. gods på pall från en trailer till en annan för omedelbar vidaretransport. Alltid kameraövervakat.

TULLAGER & TULLADMINISTRATION

Vi är certifierade för tullager och tulladministration. I vårt tullager som är godkänt av Tullverket lagrar du varor hänförda till tullagerförfarandet. Varor som inte ska användas eller säljas direkt efter införsel. Det är först när du avslutar tullagerförfarandet och anmäler varan till import som du betalar tull och skatt. Om en vara åter ska exporteras behöver du ej betala tull eller skatt inom EU.

BUFFERTLAGER

Ett buffertlager kan man ha för att utjämna flödet i en produktionsprocess eller t.ex. när det finns en osäkerhet kring en produkts efterfrågan på marknaden. Vårt buffertlager kan vara ett bra komplement för att kostnadsoptimera en verksamhet. Till exempel en E-handel.

MONTERING OCH FLYTTJÄNSTER

Transportera, montera ned, köpa nytt, montera upp... Att flytta ett företag från ett ställe till ett annat tar oftast mer tid och energi än vad man kan förutspå. Vi hjälper till att planera och genomföra flytt av kontor eller hela företag. Låt oss ta hand om allt eller delar av det ert företag behöver hjälp med.